IMA A HALOTTAK LELKÉÉRT

Istenünk! Te híveid dicsősége és szentjeid örök élete vagy! Szent Fiad megváltó halálának és feltámadásának  kegyelméből  add meg gyermekednek, hogy amint a feltámadásunk  hitét megvallotta, az örök boldogság örömeibe is eljusson. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a Te Fiad által, aki veled él és uralkodik, a Szentlélekkel egységben Isten, mindörökkön-örökké. Amen.
 
Mindenható örök Isten! Élők és holtak ura, te mindenkin megkönyörülsz. Kérünk, bocsásd meg  azok bűneit, akikért most könyörgünk, hogy boldog örvendezéssel  szüntelenül dicsérhessenek téged. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten, mindörökkön-örökké. Amen.
 
Istenünk! A Te irgalmadból nyernek híveid nyugodalmat. Kérünk, bocsásd meg bűneit gyermekednek, és mindazoknak akik Krisztusban húnytak el, hogy vétkeiktől feloldozva  részük legyen egyszülött Fiad dicsőséges feltámadásában is. A mi Urunk Jézus Krisztus által, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké. Amen.
 
Forrás ~ Internet